Kyllingesuppe med grøntsager

En dejlig suppe til kolde tider. Lavet på resterne af kyllingesteg fra dagen før.

30 minutter

 4 personer

Tip: Hjemmelavet fond er nemt at lave og godt for pengepungen. Derudover kan den tilpasses familiens individuelle smag. En hel kylling er især smart til suppe, da man kan fjerne kyllingekødet og gemme overskydende kød, mens man kan bruge kyllingeskroget til at koge fond til både suppen og retter dagen efter.

Ingredienser

  • 1 Liter kyllingefond
  • 10-12 blomkålsbuketter
  • 4 gulerødder i skiver
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 400 g plukket kyllingekød
  • 4 spsk. Rapsolie
  • Lidt frisk persille og kørvel

Fremgangsmåde

  1. Steg det plukkede kyllingekød hårdt i rapsolie
  2. Kom blomkål, porrer og gulerødder i
  3. Hæld kyllingefond i og kog i 6-8 minutter
  4. Smag til med salt og peber
  5. Kom frisk persille og kørvel i
  6. Server med lækkert brød