Grillet kyllingebryst med fennikel
En simpel og nem løsning til aftensmaden
45 minutter
4 personer
Tip: Har du rester af fennikelsalat og kylling, kan det bruges på madpakke dagen efter
Grillet kyllingebryst med fennikel
En simpel og nem løsning til aftensmaden
45 minutter
4 personer
Tip: Har du rester af fennikelsalat og kylling, kan det bruges på madpakke dagen efter
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 600 g nye kartofler
- 100 g bacon
- 2-3 dl fromage frais (kan erstattes af creme fraiche eller græsk yoghurt)
- salt og peber
- 1 fennikel
- ½ citron
- en håndfuld mandler
Fremgangsmåde
Fennikelsalat:
- Snit dit fennikel i små skriver fra top til bund.
- ½ dl. Vand bringes i kog i en gryde og tages af varmen. Oprøres med 1 spsk. Sukker, saft fra 1/2 citron og lidt fintrevet citronskal, og lidt olie.
- Fennikel kommes i og trækker ca. 25-30 minutter og smages til med salt og peber.
Kylling og kartofler
- Kog de nye kartofler i let saltet vand til de er møre.
- I mens kartoflerne koges ristes bacon på panden
- Grill kyllingebrysterne på grillen, når de er færdige og kartoflerne er kogt, deler du kyllingebryst i 4 stykker.
- Ovenpå de nye kartofler kommer du noget fromage frais tilsat salt og peber og drysser med baconen.
- Fennikelsalaten lægges også på tallerkenen med mandler og vupti, så er det hele klar.