Grillet kyllingebryst og spinatsalat med blåost
Smagen af sommer på en tallerken
30 minutter
4 personer
Tip: Alle former for kerner og ost kan bruges i salaten alt efter hvilke rester, du har på lager.
Grillet kyllingebryst og spinatsalat med blåost
Smagen af sommer på en tallerken
30 minutter
4 personer
Tip: Alle former for kerner og ost kan bruges i salaten alt efter hvilke rester, du har på lager.
Ingredienser
- 4 stk kyllingebryster, deles i halve
- Rester af kartofler, eller nye kartofler
Spinatsalat med blåost
- 500 g frisk spinat
- 100 g blåskimmels ost
- 1 håndfuld græskarkerner
- 2 spsk græskarolie
Fremgangsmåde
- Kartoflerne fra i går, eller nye let kogte som snittes i skiver, ikke alt for tynde.
- Tænd grillen og lad den varme op
- En pande sættes over komfuret med olie på. Når den er varm ristes kartoflerne godt af i ca. 7-8 min. Krydres med salt og peber, gerne lidt friskhakket persille.
- Kom kyllingerne på grillen i ca. 15 min til de er færdige
- Spinaten vaskes, plukkes og vendes i en skål med græskarkerner, osten smuldres i. Til slut kommes olien over.