Grillet kyllingebryst og spinatsalat med blåost

Smagen af sommer på en tallerken

30 minutter

4 personer

Tip: Alle former for kerner og ost kan bruges i salaten alt efter hvilke rester, du har på lager.

Grillet kyllingebryst og spinatsalat med blåost

Smagen af sommer på en tallerken

30 minutter

4 personer

Tip: Alle former for kerner og ost kan bruges i salaten alt efter hvilke rester, du har på lager.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryster, deles i halve
  • Rester af kartofler, eller nye kartofler

Spinatsalat med blåost

  • 500 g  frisk spinat
  • 100 g blåskimmels ost
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 2 spsk græskarolie

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne fra i går, eller nye let kogte som snittes i skiver, ikke alt for tynde.
  2. Tænd grillen og lad den varme op
  3. En pande sættes over komfuret med olie på. Når den er varm ristes kartoflerne godt af i ca. 7-8 min. Krydres med salt og peber, gerne lidt friskhakket persille.
  4. Kom kyllingerne på grillen i ca. 15 min til de er færdige
  5. Spinaten vaskes, plukkes og vendes i en skål med græskarkerner, osten smuldres i. Til slut kommes olien over.