Karrylår med æbler og mandler
Varm krydret smag møder friskhed i denne lækre karryret med æbler og mandler
60 minutter
4 personer
Tip: Vil du have mere grønt i hverdagen kan risen blandes med små gulerodstern og majs! Giver den krydret kylling et sødt modspil.
Karrylår med æbler og mandler
Varm krydret smag møder friskhed i denne lækre karryret med æbler og mandler
60 minutter
4 personer
Tip: Vil du have mere grønt i hverdagen kan risen blandes med små gulerodstern og majs! Giver den krydret kylling et sødt modspil.
Ingredienser
- 1 pakket underlår, 700 g
- 1 spsk olie
- 3 spsk karry
- 1 lille ds kokosmælk
- 4 løg
- salt, peber
- 2-3 æbler
- 50 g grofthakkede mandler
- hakket persille
- 1 dl. ris pr. person
Fremgangsmåde
- Rist karryen på panden ved middelvarme i to minutter. Det giver karryen en dybere smag.
- Rids lårene, smør dem med en blanding af karry og olie og læg dem i et ovnfast fad.
- Hæld kokosmælken i bunden af fadet, læg løg i både ved og krydr med salt og peber.
- Sæt lårene i ovnen ved 200°C i 25 min.
- Skær æblerne i både og kom dem ved kyllingen, drys med mandler og sæt fadet tilbage i ovnen i endnu 15 min.
- Drys med hakket persille og server med ris og lunt brød.