Karrylår med æbler og mandler

Varm krydret smag møder friskhed i denne lækre karryret med æbler og mandler

60 minutter

4 personer

Tip: Vil du have mere grønt i hverdagen kan risen blandes med små gulerodstern og majs! Giver den krydret kylling et sødt modspil.

Karrylår med æbler og mandler

Varm krydret smag møder friskhed i denne lækre karryret med æbler og mandler

60 minutter

4 personer

Tip: Vil du have mere grønt i hverdagen kan risen blandes med små gulerodstern og majs! Giver den krydret kylling et sødt modspil.

Ingredienser

  • 1 pakket underlår, 700 g
  • 1 spsk olie
  • 3 spsk karry
  • 1 lille ds kokosmælk
  • 4 løg
  • salt, peber
  • 2-3 æbler
  • 50 g grofthakkede mandler
  • hakket persille
  • 1 dl. ris pr. person

Fremgangsmåde

  1. Rist karryen på panden ved middelvarme i to minutter. Det giver karryen en dybere smag.
  2. Rids lårene, smør dem med en blanding af karry og olie og læg dem i et ovnfast fad.
  3. Hæld kokosmælken i bunden af fadet, læg løg i både ved og krydr med salt og peber.
  4. Sæt lårene i ovnen ved 200°C i 25 min.
  5. Skær æblerne i både og kom dem ved kyllingen, drys med mandler og sæt fadet tilbage i ovnen i endnu 15 min.
  6. Drys med hakket persille og server med ris og lunt brød.