Kyllingebrystfilet i skinkesvøb
-med friskost & tomat

Nem hverdagsmad hele familien vil elske

40 minutter

4 personer

Tip: Del kyllingebrysterne i to, så har du mad til flere eller til madpakken.

Kyllingebrystfilet i skinkesvøb
-med friskost & tomat

Nem hverdagsmad hele familien vil elske

40 minutter

4 personer

Tip: Del kyllingebrysterne i to, så har du mad til flere eller til madpakken.

Ingredienser

  • 1 pakke brystfilet
  • 100 g friskost med hvidløg eller chili
  • 4 skiver lufttørret skinke
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 glas soltørrede tomater, 12-16 stk (brug 1 i hver kylling og resten i fadet)
  • 2 spsk olielage fra tomaterne
  • 2 dl madlavningsfløde til grøntsagerne
  • 0,5 dl madlavningsfløde til spinat
  • 250 g baby spinat

Tilbehør: Pasta, kartofler eller ris

Fremgangsmåde

  1. Skær en lille lomme i siden på hver filet og fyld den med soltørrede tomat og friskost.
  2. Sno en skive skinke omkring hver filet og læg dem i et ovnfast fad sammen med champignon og resten af de soltørrede tomater.
  3. Dryp med olien fra tomaterne og hæld madlavningsfløden over grønsagerne.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 210°C i ca. 20 min. til kødet er stegt og skinken sprød.
  5. Skyl spinaten godt og damp den i fløde. Smag til med salt og peber.
  6. Bland spinaten med grønsagerne i fadet og server dem til kyllingen sammen med pasta eller kartofler.