Kyllingebrystfilet i skinkesvøb
-med friskost & tomat
-med friskost & tomat
Nem hverdagsmad hele familien vil elske
40 minutter
4 personer
Tip: Del kyllingebrysterne i to, så har du mad til flere eller til madpakken.
Kyllingebrystfilet i skinkesvøb
-med friskost & tomat
-med friskost & tomat
Nem hverdagsmad hele familien vil elske
40 minutter
4 personer
Tip: Del kyllingebrysterne i to, så har du mad til flere eller til madpakken.
Ingredienser
- 1 pakke brystfilet
- 100 g friskost med hvidløg eller chili
- 4 skiver lufttørret skinke
- 250 g champignon i skiver
- 1 glas soltørrede tomater, 12-16 stk (brug 1 i hver kylling og resten i fadet)
- 2 spsk olielage fra tomaterne
- 2 dl madlavningsfløde til grøntsagerne
- 0,5 dl madlavningsfløde til spinat
- 250 g baby spinat
Tilbehør: Pasta, kartofler eller ris
Fremgangsmåde
- Skær en lille lomme i siden på hver filet og fyld den med soltørrede tomat og friskost.
- Sno en skive skinke omkring hver filet og læg dem i et ovnfast fad sammen med champignon og resten af de soltørrede tomater.
- Dryp med olien fra tomaterne og hæld madlavningsfløden over grønsagerne.
- Sæt fadet i ovnen ved 210°C i ca. 20 min. til kødet er stegt og skinken sprød.
- Skyl spinaten godt og damp den i fløde. Smag til med salt og peber.
- Bland spinaten med grønsagerne i fadet og server dem til kyllingen sammen med pasta eller kartofler.