Kyllingegryde med rodfrugter og efterårspersille
En skøn efterårssuppe fuld af vitaminer og smag
60 minutter
4 personer
Tip: Rodfrugter er en skøn måde at få fylde i et måltid, og denne suppe forener den gode kyllingesmag med de lækre rodfrugter
Kyllingegryde med rodfrugter og efterårspersille
En skøn efterårssuppe fuld af vitaminer og smag
60 minutter
4 personer
Tip: Rodfrugter er en skøn måde at få fylde i et måltid, og denne suppe forener den gode kyllingesmag med de lækre rodfrugter
Ingredienser
- 1 hel kylling deles i 8-10 stykker
- 2 dl most
- 1 knoldselleri
- 2 persillerødder
- 1 pastinak
- 2 løg
- 1 bdt persille
- 500 g kartofler
- 50 g hasselnødder
- 25 g smør
Fremgangsmåde
- Knoldselleri skæres i tern, persillerødder og pastinak deles i passende stykker og løg skæres i både.
- Brun kyllingen af på alle sider.
- Herefter tilsættes most og alle rodfrugterne (ikke kartofler) og lad det simre i 35-40 minutter.
- Kartoflerne kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. De knuses med en gaffel når de kommer ud.
- Smør og hasselnødder brunes på en pande og hældes over kartoflerne med salt.
- Gryden smages til, det er en halv suppe og halv gryderet, så du bestemmer, om der skal reduceres yderligere til mere eller mindre væske.