Paneret underlår med kålsalat
Sprøde kyllingelår med en farverig sanseoplevelse for øjnene. En opskrift både I og børnene vil elske!
60 minutter
4 personer
Tip: Har du kun et helt lår? Del låret i under- og overlår og brug samme fremgangsmåde som i opskriften.

Ingredienser
Kyllingelår:
- 700 g underlår
- 1 spsk paprika
- 1 tsk hvidløgssalt
- 2 tsk tørret timian
- 50 g rasp
- 50 g hakkede mandler
- 1 sammenpisket æg
Salat:
- 1/2 spidskål, gerne rødt (kan erstattes af hvidkål alt efter sæson)
- 2 æbler
- revet citronskal og saft af 1 citron
- 3 spsk rapsolie
- 100 g mandler
- 1 spsk olie
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde
- Bland paprika, hvidløgssalt, timian, rasp og hakkede mandler.
- Pensl kyllingeunderlårene i ægget og vend dem i raspblandingen.
- Læg lårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg lårene i en forvarmet ovn i ca. 40 min. ved 200 grader.
- Skyl kål og æbler og snit dem fint
- Bland en dressing af rapsolie og citronskal og citronsaft.
- Hak mandlerne groft og rist dem let i lidt olie og salt.
- Vend kålen, æblerne og mandlerne med dressingen.
- Server kålsalaten til kyllingelårene sammen med groft brød.