Sennepskylling m. perlespelt
Saftig kylling med sennep, honning og hasselnød med en forfriskende perlespelt salat med et pift af æble og persille.
30 minutter
4 personer
Tip: Server evt. en kold dip af cremefraiche med revet løg smagt til med salt og peber.
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- 1/2 dl sennep
- 2 spsk flydende honning
- 50 g hasselnøddeflager
Speltsalat
- 2 dl perlespelt
- 1 rødløg
- 1 bdt. forårsløg
- 2 røde æbler
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 2 spsk citron
- 1 spsk flydende honning
- 1 spsk sennep
Fremgangsmåde
- Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle.
- Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden.
- Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne.
- Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
- Snit rødløg og forårsløg fint.
- Skær æblerne i tynde både og hak persille groft.
- Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne.
- Server sennepskyllingen til perlespeltsalaten.